2. Ulusal Doğu Ekspresi “Tam O 'An'” Fotoğraf Yarışması başladı

2. Ulusal Doğu Ekspresi “Tam O 'An'” Fotoğraf Yarışması başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın himayesinde, TCDD Taşımacılık AŞ’nin bünyesinde, düzenlenen 2. Ulusal Doğu Ekspresi Tam O 'An' Fotoğraf Yarışması başladı. Yarışmaya son katılım 21 Haziran 2019 saat 23.00 olarak belirlendi.

Ercüment DAŞDELEN / KARS HAKİMİYET

Kamuoyunun ve gençlerin ilgisini Doğu Ekspresi’ne, Demiryollarına çekmeyi, Türkiye’nin tarihi, kültürel ve sosyal yönünü fotoğraf sanatının etkileyici gücüyle ortaya koyarak, merak ve hayranlık uyandırmayı amaçlamayan yarışmada birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL, üçüncüye 5 bin TL, Mansiyona (3 eser) 3 bin TL ödül verilecek. 

Yarışmanın geçici kurulu 26 Haziran 2019 günü toplanacak ve sonuç bildirimi 28 Haziranda, ödül töreni ise 2 Temmuzda yapılacak, sergi tarihi ise daha sonra duyurulacak.

Yarışmayla, Doğu Ekspresi güzergahı (Ankara-Kars) üzerinde, Doğu Ekspresinin bireysel ve toplumsal önemini fotoğraf sanatının etkileyici dilinden faydalanarak, bu konudaki toplumsal bakışı sanatla buluşturarak anlatmayı konu ediniyor.

TCDD Taşımacılık A.Ş. “Tam O ‘An’” 2. Ulusal Doğu Ekspresi Fotoğraf Yarışması sayısal (Dijital) kategoride ve Renkli veya Siyah-Beyaz Fotoğraf olmak üzere tek bölümlü olacak. Renkli veya Siyah-Beyaz fotoğraflar bir arada değerlendirilecek.

Yarışmaya katılım ücretsiz olup, yarışma; amatör veya profesyonel, fotoğrafa meraklı 18 yaş üstü herkese açık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler