‘300 bin havaya uçtu’ Kars Emniyeti yakaladı, Savcılık serbest bıraktı!

‘300 bin havaya uçtu’ Kars Emniyeti yakaladı, Savcılık serbest bıraktı!

Diyarbakır’dan hırsızlık için Kars’a gelen 2 çocuk zanlı adliyeden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği, kentte iki Süt Fabrikası ve bir Villadan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Teknik ve fiziki takip inceleme sonucu polis ekipleri, iki Süt Fabrikasında ve bir villada hırsızlık yapan 17 yaşındaki Ü.A. ve S.Y. isimli şüpheli şahısları tespit etti. Şahısların bir villadan daha hırsızlık yapacağı bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Polis ekipleri düzenlendikleri operasyonla hırsızlık şüphelisi Ü.A. ve S.Y.’yi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

Hırsızlık yapan Ü.A. ve S.Y’nin 18 yaşından küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İki Süt Fabrikası, bir Villadan hırsızlık yapan ve son işlerinde suçüstü yakalanan Ü.A. ve S.Y. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüpheli şahısların daha önce hırsızlık yaptığı iki Süt Fabrikasından peynir kalıpları ve villadan da ziynet eşyası çaldıkları tespit edilirken, yaklaşık 300 bin lira değerinde eşyayı çalan hırsızların çaldıkları eşyaları Diyarbakır’da sattıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler