Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Atatürk’ün Kars’a gelişinin 95. yıldönümü mesajı

Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Atatürk’ün Kars’a gelişinin 95. yıldönümü mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Mustafa Kemal Atatürk’ün Kars’a gelişinin 95. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

KARS HAKİMİYET

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın yayınladığı mesaj şöyle:

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da Mustafa Kemal Atatürk’ün güzide şehrimiz Kars’a gelişinin 95.yıldönümünü büyük bir sevinç ve mutluluk içinde kutlamaktayız.

Serhad şehri olan Kars İlimizin milli mücadele tarihi, 1. dünya savaşının öncesinden başlar Cumhuriyete kadar devam eder. Gazi unvanını da hak eden Kars İlimiz, Milli mücadele yıllarında büyük bir mücadele ve kahramanlık örneği göstermiştir. Milli mücadelenin akabinde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ilk şükran ziyaretini 6 Ekim 1924'de Kars'a yapmıştır. Kars ilimiz, şanına yakışan bir şekilde büyük bir coşku ve heyecanla Atatürk’ü “Hoş Gelişlerle” karşılamış ve ağırlamıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Milli Mücadele'de şehit düşmüş, gazi olmuş tüm kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyoruz. Selam ve saygılarımızla."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler