Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Ramazan ayı mesajı

Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın Ramazan ayı mesajı

65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç Ramazan ayının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arslan ve Kılıç yayınladıkları ortak mesajında, "Manevi güzelliklerle, hayır ve bereketle donatılmış olan bir Ramazan-ı Şerif’e daha kavuşmanın huzuru içindeyiz. 

Gönüllerin huzur bulduğu Ramazan-ı Şerif, bereketli manevi bir ticaret iklimidir. Onbir ayın sultanı olan bu mübarek ayda, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın en güzel örnekleri sergilenmekte, bizi birbirimize bağlayan bağlar güçlenmektedir.

Bu yıl mahzun ve buruk karşıladığımız mübarek Ramazan ayının, birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin daha da pekişmesine, özellikle paylaşmanın en iyi şekilde yaşanmasına, her türlü afet ve belalardan muhafazaya vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Ramazan ayının en güzel şekilde yaşanması dileğiyle, tüm hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan-ı Şeriflerini en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz. Hayırlı, huzurlu ve bereketli bir Ramazan diliyoruz." dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler