AK Parti İnsan Hakları Birim Başkanlığı'ndan önemli ziyaret

AK Parti İnsan Hakları Birim Başkanlığı'ndan önemli ziyaret

AK Parti Kars İl İnsan Hakları Birim Başkanı Turgut Zaman, Yerel basın organlarından gelen şikayetler ve basına yansıyan insan hakları ihlalleri hakkında değerlendirmede bulundu.

Ercüment DAŞDELEN

AK Parti Kars İl İnsan Hakları Birim Başkanı Turgut Zaman, beraberinde AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sevda Gülver, Gençlik Kolları İnsan Hakları Birim Başkanı Yusuf Umurbek ile Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen’i ziyaret ederek, istişarede bulunup, iş birliği konularında değerlendirmede bulundu.
Başkan Turgut Zaman, “AK Parti İnsan Hakları Birim Başkanlığı olarak ziyarete geldik. Yerel basın organlarına gelen şikayetler varsa bunların takipleri varsa çözebileceğimiz konular ve bizden neler talep ediliyor, bunları öğrenmek ve çözüm noktasında partimizin birim başkanlığımızın ve genel merkezimizin bilgisi dahilinde bunların takibini yapıyoruz. Çok verimli bir toplantımız oldu. Biz yine kurumlarla iş birliği yapmaya devam edeceğiz. Gerek yerel basın kuruluşlarıyla gerekse kamu kurumlarıyla gerek sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmalarımız devam edecek. Ziyaretlerimiz devam edecek. Yine ileriki zamanlarda ihlaller olduğu sürece iş birliğine devam edeceğiz” dedi.
Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler