AK Parti milletvekilleri ilçe ilçe geziyor

AK Parti milletvekilleri ilçe ilçe geziyor

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte ilçe ilçe gezerek incelemelerde bulundu.

Volkan KARABAĞ

Kars’ın Susuz, Akyaka, Arpaçay ve Digor ilçesine gelen AK Parti Kars Milletvekilleri 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın, esnafı ziyaret ederek, esnafın sorunlarına çözümü için ilgili kurumlarla hemen iletişime geçeceklerini söyledi.

AK Parti hükümetleri tarafından ilçelere yapılan yatırımları da yerinde gören Arslan, Kılıç ve Çalkın, Karslıların hizmetlerin en iyisine layık olduğunu, devletin yatırımlarının kesintisiz devam edeceği vurguladılar.

ak-parti-milletvekilleri-ilce-ilce-geziyor-(1).jpgak-parti-milletvekilleri-ilce-ilce-geziyor-(2).jpgak-parti-milletvekilleri-ilce-ilce-geziyor-(3).jpgak-parti-milletvekilleri-ilce-ilce-geziyor-(4).jpgak-parti-milletvekilleri-ilce-ilce-geziyor-(5).jpgak-parti-milletvekilleri-ilce-ilce-geziyor-(6).jpgak-parti-milletvekilleri-ilce-ilce-geziyor-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler