Ankara’ya üç il damga vurdu!

Ankara’ya üç il damga vurdu!

Ankara Kültür Merkezideki Başkent Millet Bahçesinde 6’ncısı düzenlenen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri devam ediyor.

Volkan KARABAĞ

Düzenlenen geleneksel Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri’nde yöresel aşıklar ve halk oyunları görsel şölen oluşturdu. Kars, Ardahan ve Iğdır’ın özelliklerinin güzelliklerinin ve yöresel ürünlerinin tanıtımının yapıldığı Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri düzenlenen açılış programı ile start aldı.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım'ın öncülüğünde Atatürk Kültür Merkezindeki Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen tanıtım günlerinde yöresel ürünler tanıtılıyor, yörenin sanatçılar, ozanlar, yazarlar ve ses sanatçıları sahne alıyor.

Cuma namazı ardından mevlüt okutulması, lokum ve lokma dağıtımının ardından Harakani Sempozyumu düzenlendi.

Etkinlik sonrası 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ve Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım stantları tek tek gezerek esnafla görüştü. Daha sonra lokma dağıtarak gravyer kesti ve katılımcılara ikram etti.

Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Pazar gününe kadar devam edecek.

ankaraya-uc-il-damga-vurdu-1.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-2.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-3.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-4.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-5.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-6.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-7.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-8.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-9.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-10.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-11.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-12.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-13.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-14.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-15.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-16.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-17.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-18.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-19.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-20.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-21.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-22.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-23.jpgankaraya-uc-il-damga-vurdu-24.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler