Arpaçay Şehit Engin Yılmaz Anadolu Lisesi Takdir Topluyor

Arpaçay Şehit Engin Yılmaz Anadolu Lisesi Takdir Topluyor

Kars Arpaçay Şehit Engin Yılmaz Anadolu Lisesi başarıları ile göz dolduruyor.

Volkan KARABAĞ

Kars’ın Arpaçay ilçesinde bulunan Şehit Engin Yılmaz Anadolu Lisesi eğitim ve öğretimdeki başarılarının yanı sıra sosyal etkinlikleri ile de dikkatleri üzerinde topluyor.

Teknolojik esaslara, yeniliklere ve bilme açık, metotlu çalışan, sürekli gelişen eğitimci ve idareci kadrosu ile nitelikli öğrenciler yetiştiren Arpaçay Şehit Engin Yılmaz Anadolu Lisesi, eğitim ve öğretimde ; veli öğretmen dayanışması ile de güzel bir örnek teşkil ediyor.

Öğrencilerin erken yaşlarda meslek seçimi yapabilmelerine ve değişik meslek gruplarından kişiler ile bir araya gelerek hedefledikleri mesleklere ilişkin merak ettikleri konularda bilgi sahibi olmalarına yardımcı olma amaçlı “Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri” düzenleyen Kars Arpaçay Şehit Engin Yılmaz Anadolu Lisesi idaresi, alanında uzman yönetici ve bürokratları öğrenciler ile buluşturuyor.

Arpaçay Şehit Engin Yılmaz Anadolu Lisesi, eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra, okulun ve okul çevresinin temizliği, sosyal ve sportif alandaki başarıları ile de takdir topluyor.

dddddd.jpg

2-247.jpg3-209.jpg4-128.jpg5-018.jpg6-012.jpg7-009.jpg8-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler