Arpaçay’da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Arpaçay’da 15 Temmuz şehitleri anıldı

FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 3. yıldönümü Kars’ın Arpaçay ilçesinde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında anıldı.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

Program çerçevesinde gün boyu farklı etkinlikler yapıldı. Öğlen namazı vaktinde Merkez Camii’nde şehitlerimizin ruhları için mevlit okundu ve akabinde şehit kabri ziyaret edildi. Akşam saatlerinde tüm ilçe protokolü ile vatandaşların katılımıyla demokrasi ve milli birlik yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yürüyüş sonundaki anma programında bir konuşma yapan Kaymakam Abdil Koç, hain darbe girişimine dur diyen milletimize şükranlarını sunarken, bulunduğumuz coğrafyanın hassasiyeti nedeniyle bundan sonra da milletçe uyanık olmamız gerektiğine vurgu yaptı.

Anma programı sonrasında başlayan demokrasi nöbeti camilerden selalar okununcaya kadar devam etti.

arpacay’da-15-temmuz-sehitleri-anildi-(1).jpgarpacay’da-15-temmuz-sehitleri-anildi-(2).jpgarpacay’da-15-temmuz-sehitleri-anildi-(4).jpgarpacay’da-15-temmuz-sehitleri-anildi-(8).jpgarpacay’da-15-temmuz-sehitleri-anildi-(5)-001.jpgarpacay’da-15-temmuz-sehitleri-anildi-(7).jpgarpacay’da-15-temmuz-sehitleri-anildi-(6).jpgarpacay’da-15-temmuz-sehitleri-anildi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler