Arslan ve Kılıç, Çevre Bakanıyla görüştü

Arslan ve Kılıç, Çevre Bakanıyla görüştü

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüştü.

Yargıç HARMANKAYA

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ta yapımı devam eden ve planlanmış olan yatırımlarla ilgili AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte Kars heyeti olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettiklerini bildirdiler.

Arslan ve Kılıç, Tarım ve Orman Bakanlığı marifetiyle Kars Atıksu Arıtma Tesisi yatırım programına alınmış, ihalesinin ise 11 Ekim 2021’de gerçekleştirilmiş olduğunu, ayrıca bu ziyaretlerinde Kars Katıatık Toplama ve Arıtma Tesisi ile Kars OSB Atıksu Arıtma Projesinin hızlandırılması, yarım kalan Otogarın tamamlanmasına destek verilmesi, belediyelerimizin hizmetlerinde kullanılmak üzere ilave katkıların sağlanması ve ihtiyaç bildiren belediyelerimizin hizmetlerini daha iyi yapabilmeleri için desteklerde bulunulması hususlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanına ilettiklerini ve destek sözü aldıklarını söylediler.   

Kars’a olan himayeleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve bu güne kadar Kars belediyesi ve ilçe belediyelerimize vermiş olduğu destekler, Örnek Mahallesi Millet Bahçesi ile Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi için vermiş olduğu destekleri ve ayrıca sahip olduğumuz tarihi dokunun öne çıkarılması ve korunması amacıyla Kars Belediyesince yapılmakta olan sokak sağlıklaştırılmasına vermiş oldukları desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Kars halkı adına teşekkür eden Arslan ve Kılıç, bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de Kars’ın gelişimine ivme kazandırmak için temaslarına kesintisiz devam edeceklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler