Arslan ve Kılıç'ın 10 Kasım Atatürk’ü anma günü mesajı

Arslan ve Kılıç'ın 10 Kasım Atatürk’ü anma günü mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle mesaj yayınladı.

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük komutan ve büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde saygıyla anıyoruz.

Büyük başarılara imza atan Mustafa Kemal Atatürk, “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” demiş ve en büyük eseri olarak ifade ettiği Türkiye Cumhuriyetini bizlere ve gelecek nesillere emanet etmiştir.

AK Parti olarak, ülkemizi Mustafa Kemal Atatürk’ün Muasır Medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma ideali istikametinde büyük bir gayretle ve kararlılıkla çalışmaktayız. Milletimizin refah seviyesini arttırmakta ve milletten aldığımız güçle ülkemizin gücüne güç katarak yolumuza devam etmekteyiz. Artık muasırlarımız gıpta ile bakıyor ve biliyor ki, ülkemiz daha güçlü, daha kalkınmış ve daha demokratik bir seviyededir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettikleri gibi, Türkiye, bugün ulaştığı öz güvenle, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bütün şehit ve gazilerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle yâd ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler