Arslan ve Kılıç'ın girişimiyle Spor Toto’dan Kars Amatör Spor Kulüplerine büyük yardım

Arslan ve Kılıç'ın girişimiyle Spor Toto’dan Kars Amatör Spor Kulüplerine büyük yardım

Kars Milletvekilleri 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof.Dr. Yunus Kılıç’ın girişimleriyle Kars’taki 12 amatör spor kulübüne Spor Toto’dan yardım yapıldı.

KARS HAKİMİYET

Kars Milletvekilleri 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof.Dr. Yunus Kılıç’ın girişimleriyle Kars’ta bulunan ve futbol branşında spor yapan 12 amatör spor kulübüne Spor Toto Teşkilat başkanlığı tarafından her kulüp için 20 bin liralık forma reklamı sözleşmesi imzalandı.

Ankara’da yapılan imza toplantısına Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Burhan Taş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İl Temsilcisi Metin Rıza Akıl ve 12 Amatör Spor kulübünün başkanları katıldı

ASKF Başkanı Burhan Taş, yaptığı açıklamada, “İlimizde bir ilk yaşandı. İlk defa Amatör kulüplere bu kadar yardım ilimiz takımlarına yapıldı. Girişimlerimiz sonucu bu yardımın yapılmasına vesile olan Kars Milletvekilleri 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof.Dr. Yunus Kılıç, ilimiz gençliğine gelecekleri acısından çok büyük bir destek sunmuş oldular. Yıllarca hiç bir yerden yardım alamadan müsabakalara katılım yapan kulüplerimiz bundan böyle rahat hareket ederek ilimiz gençliğini kahve köşelerinden kötü alışkanlıklardan kurtararak spor yapmalarına vesile oldular” dedi.

ASKF Başkanı Taş, “Bu önemli olaya vesile oldukları için ve bizi Ankara’da TBMM’de misafir ederek gücümüze güç katan Başta Milletvekillerimiz sayın Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’a, Spor Toto Teşkilat Başkanlığına ilimiz gençleri adına, şahsım, yönetim kurulum ve tüm spor kulübü başkanlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

arslan-ve-kilic’tan-spor-kuluplerine-buyuk-yardim!-(3).jpgarslan-ve-kilic’tan-spor-kuluplerine-buyuk-yardim!-(4).jpgarslan-ve-kilic’tan-spor-kuluplerine-buyuk-yardim!-(1).jpgarslan-ve-kilic’tan-spor-kuluplerine-buyuk-yardim!-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler