Arslan ve Kılıç’tan Susuz’a hastane müjdesi

Arslan ve Kılıç’tan Susuz’a hastane müjdesi

Arslan ve Kılıç, “Sağlık alanında Kars hak ettiği yatırımları almaya devam ediyor” dedi.

Volkan KARABAĞ

Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Sağlık Bakanlığı nezdindeki yoğun temasları neticesinde Susuz ilçemize son teknolojiyle donatılmış bir Entegre Devlet Hastanesi yapılacağı müjdesini verdiler.

Kars’ın sağlık alanında hak ettiği yatırımları almaya devam ettiğini ifade eden Arslan ve Kılıç, Kars Şehir Hastanemizin ardından ilimizde hastanesi olmayan tek ilçemiz olan Susuz’da yapılmak üzere 15 yataklı İlçe Entegre Devlet Hastanesi’nin Sağlık Bakanlığı 2022 Yılı Yatırım Programı kapsamına alındığını söylediler.

Arslan ve Kılıç, yapılacak yeni hastaneyle Acil Sağlık Hizmetleri, Laboratuvar Hizmetleri, Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri, Radyoloji Hizmetleri, Uzman Aile Hekimliği Hizmetleri ve Koruyucu Sağlık Hizmeti gibi birçok alanda hemşehrilerimize en iyi sağlık hizmetinin sunma imkânı sağlanacağını belirttiler.    

Kars’a olan himayeleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, yakın ilgilerinden dolayı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve ekibine teşekkür eden Arslan ve Kılıç, yapılacak yeni hastanenin Susuz ilçemize şimdiden hayırlı olması dileğinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler