Arslan’dan Kağızman’a üç yeni yatırım müjdesi!

Arslan’dan Kağızman’a üç yeni yatırım müjdesi!

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’ın Kağızman ilçesine üç yeni yatırım müjdesi vererek; hükümet konağı, adliye ve emniyet binası yapılacağını söyledi.

Volkan KARABAĞ

Arslan müjdesini verdiği binaların yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Bakan Arslan’a Kars Valilisi Türker Öksüz, Kars Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, ilçe Kaymakamı Hamza Türkmen ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın da eşlik etti.

Beraberindekiler ile birlikte hükümet konağı, adliye ve emniyet binalarının yapılacağı ilçe planının da inceleyen Arslan, ilgili kurum amirlerinden brifing aldıktan sonra yapılacak yeni binalarının hızlı bir şekilde hizmete girmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatı verdi.

arslan’dan-kagizman’a-uc-yeni-yatirim-mujdesi!-(2).jpegarslan’dan-kagizman’a-uc-yeni-yatirim-mujdesi!-(6).jpegarslan’dan-kagizman’a-uc-yeni-yatirim-mujdesi!-(4).jpegarslan’dan-kagizman’a-uc-yeni-yatirim-mujdesi!-(3).jpegarslan’dan-kagizman’a-uc-yeni-yatirim-mujdesi!-(5).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler