Bahar Şenliklerinde Oktugan öğretmen anıldı

Bahar Şenliklerinde Oktugan öğretmen anıldı

İstanbul'un Eyüp ilçesinde bir öğrenci tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden öğretmen İbrahim Oktugan Kafkas Üniversitesinde 6-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenen bahar şenliklerinde anıldı.

Kafkas Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Bahar Şenlikleri 6-31 Mayıs tarihleri arasında Prof. Dr. Necati Kaya Spor Salonunda düzenleniyor.

Devam eden turnuvaların bugünkü açılış maçı, silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen İbrahim Oktugan anısına saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Turnuva öncesi öğrenciler yaşanan olayı kınadılar. Turnuvalarda öğrenciler dereceye girmek için kıyasıya yarışırken, sınıf arkadaşları da destek vermek için tribünleri doldu.

İstanbul’da düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen İbrahim Oktugan’ı rahmetle anarak saldırıyı kınayan öğretmen adayı Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Sibel Eliş ise, “Antrenmanlarımızı yaptık, iddialıyız, şenliklerin şampiyonu olmayı hedefliyoruz. Spor yapmak her yaşta önemlidir, bizde spor öğretmeni adayı olarak sporun herkes için olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca 10 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul'un Eyüp ilçesinde bulunan özel bir okulda görev yapan öğretmen İbrahim Oktugan’ın bir öğrencisi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetmesi olayına da çok üzüldüm. Oktugan ve öğretmen camiasına başsağılığı diliyor, yaşanan bu olayı kınıyorum.” ifadesini kullandı.

Voleybol turnuvasına katılan Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Fakültesi öğrencisi Sahre Nur Cenanoğlu, ise “Bu yıl birinci sınıfım Kars’a yeni geldim. Tıp Fakültesinin zorluklarıyla beraber spor yaparak rahatlıyoruz, bu çok güzel güzel bir aktivite. Bize bu imkanı sağlayan başta Rektörümüze ve Ertürk Mert ve diğer tüm hocalarımıza teşekkür etmek istiyorum. 2 maçımız oldu ve 2’de 2 gidiyoruz, inşallah finallerde görüşürüz.” diye konuştu.

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Fakültesi öğrencilerinden Aybüke Vural da, Bahar Şenliklerinin çok güzel gittiğini, müsabakaların çok heyecanlı, hırslı geçtiğini dile getirerek şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi.

Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Spor Bilimleri Araştırma Görevlisi İsmail Karademir ise, “Bahar Şenliklerine hazırlanmıştık, hem kız hem de erkek voleybol takımının antrenörüyüm. Şenlikler çok güzel geçiyor, umarım her iki takımla da şampiyon oluruz.” dedi.

dsc-1142.jpg

dsc-1145.jpg

dsc-1147.jpg

dsc-1151.jpg

dsc-1165.jpg

dsc-1171.jpg

dsc-1172.jpg

dsc-1173.jpg

dsc-1178.jpg

dsc-1179.jpg

dsc-1180.jpg

dsc-1184.jpg

dsc-1186.jpg

dsc-1189.jpg

dsc-1191.jpg

Kaynak:Hilal ÖZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler