Bakan Selçuk, Kars Valiliğini ziyaret etti

Bakan Selçuk, Kars Valiliğini ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kars’a Vali olarak atanan Türker Öksüz’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Volkan KARABAĞ

Bakan Ziya Selçuk, Kars’taki temasları kapsamında Kars Valiliğini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında Vali Türker Öksüz’den bilgi aldı.

Müzik Sınıflarının Altyapısını Destekleme Projesi’nin tanıtımını Kars’ta yaptıklarını ifade eden Bakan Ziya Selçuk, “Kars'ta bunun başlamasının çok ayrı bir anlamı var. Kars’ın serhat şehri olması, aşıklar diyarı olması ve Türkiye’nin can damarı olan bir çok sanatçıyı yetiştirmiş olması Sayın Yavuz Bingöl gibi bizim gurur kaynağımız. Bu tür projenin Kars’ta başlamasına ayrı bir ehemmiyet verdiğimizi ifade edebilirim. Böyle bir projeye destek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Türker Öksüz de ziyaretlerinden dolayı Bakan Selçuk’a teşekkür etti. Bakan Selçuk’un Valilik ziyaretine AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın’da eşlik etti.

Bakan Selçuk daha sonra İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Öğretmenevi Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı basına kapalı olarak yapıldı.  

bakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(1)-001.jpgbakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(2).jpgbakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(3).jpgbakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(4).jpgbakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(5).jpgbakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(7).jpgbakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(8).jpgbakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(9).jpgbakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(10).jpgbakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(11).jpgbakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(12).jpgbakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(14).jpgbakan-selcuk,-kars-valiligini-ziyaret-etti-(15).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler