"Başımızın tacı annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum"

"Başımızın tacı annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum"

Kars Valisi Türker Öksüz, Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Öksüz, mesajında, “Toplumumuzun temelini oluşturan, aile yuvasını, fedakârlıklarıyla bir arada tutarak bir huzur adasına dönüştüren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Aile hayatının birleştirici unsuru olan, dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş annelerimizin, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olduğunu belirten Vali Öksüz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Peygamberimizin, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır.

Annelerimiz sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu,  hem de öğretmenidir.  Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek de evlat olarak bizlerin en büyük vazifesidir. Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı her daim göstermeliyiz. Annelerimize emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, onların gurur duyacakları evlatlar olmak onlara verebileceğimiz en büyük armağandır. Bu duygu ve düşüncelerle; başta ülkemizin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti şehit annelerimiz olmak üzere, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan başımızın tacı annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler