“Basın mensuplarımızın her zaman yanındayız”

“Basın mensuplarımızın her zaman yanındayız”

Kars Valisi Türker Öksüz, 24 Temmuz Basında Sansürün kaldırılışının 112. Yılı aynı zamanda Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

KARS HAKİMİYET

Vali Öksüz, mesajında “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basın, toplumun gerçekleri öğrenmesinde önemli rol oynayan, bireyin haber alma hakkını sağlayan, toplumdan gelen istekleri yansıtarak, kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili araçlarından biridir” ifadelerini kullandı.

Vali Öksüz’ün mesajı şöyle: “Toplumun doğru ve gerçek bilgiye erişimi ilkeli ve objektif medya çalışanları sayesinde mümkün olabilmektedir. Büyük bir özveriyle, çeşitli zorluklar içerisinde gazetecilik görevini ifa ederken, ilimizde ve bölgemizde yaşanan olayları ve gelişmeleri kamuoyuna duyuran, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, görevlerini bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine yürekten inanıyorum.  Her türlü zorluğa rağmen sorumluluk bilinciyle, basın ahlak ilkeleri doğrultusunda çalışan basın mensuplarımızın her zaman yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle; başta ilimizde görev yapan basın mensupları olmak üzere tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler