Başkan Çalkın, gazetecilerle anlamlı günde bir araya geldi

Başkan Çalkın, gazetecilerle anlamlı günde bir araya geldi

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü dolayısıyla, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ

Gazetecilerin çok önemli ve zor görev üstlendiklerini söyleyen Çalkın, tüm gazetecilerin bu önemli gününü kutladı.

Basın mensuplarının Sarıkamış şehitlerini 107’inci yılı anma etkinliklerinde de büyük gayret sarf ettiklerini söyleyen AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum. Sarıkamış Şehitlerimizi 107’inci yılında da Devlet töreniyle andık. Her yıl olduğu gibi bu yılda anma etkinliklerini dünyaya duyurdunuz. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin, ruhları şad olsun. Onları rahmet ve minnetle anıyoruz. Elbette anma programının hazırlanmasında çok büyük emek eden büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Öncelikle Sarıkamış’a kadar gelen Milli Savunma Bakanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımıza, Diyanet İşleri Başkanımıza, Başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Sayın milletvekillerimize, Valimiz Türker Öksüz’e, Sarıkamış kaymakamımıza ve adını burada sayamayacağımız emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler sadece 3 gün değil 365 gün Kars için çalışıyorsunuz. 3 gün boyunca hakikaten yoruldunuz, programları takip ettiğiniz. Bütün vatandaşların sıkıntıları olsun, siyasetin gündemi olsun, Karsımızın gündemi olsun, her şeyi takip edip gerekli yerlere bildirme noktasında, insanımızla, vatandaşla aramızdaki bağ olmak konusunda sizlere minnettarız.  Emekleriniz çok büyük hem şehrimize hem ülkemizi dünyaya tanıtıyorsunuz. Bu anlamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü kutluyorum.” dedi.

baskan-calkin,-gazetecilerle-anlamli-gunde-bir-araya-geldi-(2).jpegbaskan-calkin,-gazetecilerle-anlamli-gunde-bir-araya-geldi-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler