Başkan Çalkın, kongre tarihlerini açıkladı

Başkan Çalkın, kongre tarihlerini açıkladı

AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi ile ilgili gazetecilere açıklama yapan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, ilçe kongre tarihlerini açıkladı.

KARS HAKİMİYET

29 Şubat 2020 tarihinde Merkez ve Susuz, 07 Mart 2020 tarihinde Sarıkamış ve Selim, 15 Mart 2020 tarihinde Akyaka ve Arpaçay, 28 Mart 2020 tarihinde Digor ve Kağızman İlçe Kongrelerinin yapılacağını açıklayan Başkan Çalkın, “Bu süreçte birlik, beraberlik, kardeşlik ve AK Partimize yakışır bir şekilde inşallah kongrelerimizi tamamlayacağız.” dedi.

Tüm Kars halkını kongrelere davet eden Başkan Çalkın, Cumartesi günü yapılması planlanan Susuz ve Merkez İlçe Kongrelerine Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Aralan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve İl Koordinatörü Reşit Polat’ın katılması beklendiğini söyledi. Başkan Çalkın hemen hemen bütün kongreleri Genel Başkan Yardımcılarının katılımıyla gerçekleştireceklerini planlandıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler