Başkan Hasan Yazıcı güven tazeledi

Başkan Hasan Yazıcı güven tazeledi

Sağlık-Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) Kars Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu, Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşti.

Volkan KARABAĞ

Genel kurula Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Memur-Sen Kars İl Temsilcisi Ebubekir Keleş, Sağlık-Sen Kars Şubesi Başkanı Hasan Yazıcı, çevre illerden gelen Şube Başkanları, STK temsilcileri ile delegeler ve misafirler katıldı.

Divan Başkanlığını Kemal Çırak’ın yaptığı Kongrede Genel Kurul’un açılış konuşmasını mevcut başkan Hasan Yazıcı yaparak, 50 üye teslim aldıkları Kars Şubesinin etkin ve yoğun çalışmalar sonucunda binlere çıkarttıklarını ifade ederek, “Her yıl yüzlerce üyemizi tayinle gönderiyoruz. Son yaptığımız bir tespite göre; 15 Mayıs sayımından bir sonra ki 15 Mayıs sayımına Kars şartlarında 250 üyemizin gittiğini tespit ettik. Bu bizim için çok büyük bir sayı. Bizler 4B ve 4C’li personellerin kadroya geçirilmesi, Kars’ta çalışan arkadaşlarımızın da gönüllülük esasının sağlanması, bu bölgede gönüllülük esası maddiyatla, destekle sağlanır, inşallah bu gönüllü kalıcılıkta sağlanır diye düşünüyorum.” dedi.

Kendilerinin etkin ve titiz çalışmaları sonucunda Kars’ta büro olarak kullanılmak üzere bir daire ve bir araç kazandırdıklarını dile getiren Yazıcı, sendikanın faaliyetlerini anlattı.

Memur-Sen Kars İl Temsilcisi Ebubekir Keleş de Sağlık-Sen Şubesinin geçmişten günümüze gelişimlerini sıralayarak, Sağlık-Sen’in Memur-Sen’e bağlı en etkin bir sendika olduğunu söyledi.

Sağlık-Sen, Memur-Sen olarak kuruluş amaçları, kuruluş misyonları doğrultusunda önceliklerini ülkemize ve milletimize adayarak sendikacılık yaptıklarını vurgulayan Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, “Memur-Sen hareketi çeyrek asırlık bir geçmişe sahip olmasına rağmen, bu çeyrek asırda ülkesi için, milleti için, kamu çalışanları için çok önemli kazanımların altına imza attı ve her zaman bu milletin zorda olduğu zamanlarda, bu milletin dara düştüğü, ülkenin dara düştüğü zamanlarda elini değil gövdesini taşın altına koyarak, milli sendikacılığın nasıl yapılacağını, milli bir duruş sergileyerek gösterdi. Allah hepinizden razı olsun. Ne zaman hadi desek, ne zaman hadi ülkemiz için şunu yapıyoruz desek hiçbir zaman tereddüt göstermeden kendinizi ortaya koydunuz, bizim almış olduğumuz kararlarımızı sahada birebir uygulayarak milletin sesi oldunuz, mazlumların sesi oldunuz, ülkemizin geleceğinin sesi oldunuz ve bu ülkeye katkı sundunuz. Ben bu katkınızdan dolayı ve emeğinizden dolayı, bizlere olan güveniniz ve samimiyetinizden dolayı ve bu davaya inanmışlığınızdan dolayı siz değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.

2009 yılından bu yana çok fazla kazanım elde ettiklerini anımsatan Genel Başkan Memiş, “Biz sendikacılığa yeni bir boyut getirdik. Bizim anlayışımız; çözüm odaklı anlayış, sorunlu sendikacılık değil sorumlu sendikacılık yapmak lazım.” ifadesini kullandı.

Sağlık-Sen Kars Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Hasan Yazıcı’nın karşısına başka bir rakip çıkmadı. Tek liste ile seçime giren Yazıcı güven tazeledi.

baskan-hasan-yazici-guven-tazeledi-(1).jpgbaskan-hasan-yazici-guven-tazeledi-(2).jpgbaskan-hasan-yazici-guven-tazeledi-(3).jpgbaskan-hasan-yazici-guven-tazeledi-(4).jpgbaskan-hasan-yazici-guven-tazeledi-(5).jpgbaskan-hasan-yazici-guven-tazeledi-(6).jpgbaskan-hasan-yazici-guven-tazeledi-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler