Başkan Karahal, “AKP’liler AK Partinin içine sızdılar”

Başkan Karahal, “AKP’liler AK Partinin içine sızdılar”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kars İl Başkanı Muhammet Karahal, basın açıklaması yaparak, AKP’lilerin AK Parti’nin içine sızdığın söyledi.

Volkan KARABAĞ

BBP Kars İl Başkanı Muhammet Karahal’ın yaptığı basın açıklaması şöyle:

“Ekonomik kriz ile Ülkemizde iç karışıklık çıkarmak, bu vesile ile hükümeti devirmek isteyen yurt içi ve yurt dışı hainler bir araya gelmişken, entelektüel kimlikten çıkıp özüne dönmek gerekir.

Milletimizin sesini dinlemeli, sokakların nefesini dikkate alarak gerekenler yapılmalıdır.

Sahip çıkamadığın hiçbir değer senin değildir artık.

“Yol arkadaşına sahip çık ”

 “Dava arkadaşına sahip çık “

Ahde vefa biterse vefasızlar bitlenir.

2016 yılından sonra Devletimizin millileşen dış politikası ve terörle mücadele yüzünden her türlü liyakatsizliğe, adam kayırmacılığa, yandaş, Candaş, eş ve dost akraba kayırmacılığına ve diğer her şeye rağmen; Devlet yönetimi CHP-HDP bloğunun kontrolüne geçmesin diye. Din, Devlet, Vatan, Millet, Bayrak için cumhur ittifakı bloğunda yer alıyoruz.

 Büyük Birlik Partisi olarak bir makam, mevki, çıkar düşünmeden Cumhur İttifakı’ndayız. Herhalde Ak parti Teşkilatları daha doğrusu Ak parti teşkilatı içindeki AKP’liler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ittifak olarak kabul ettiği partimizi; illerde ve ilçelerde yok sayarak, Cumhurbaşkanımız ve Ak parti Genel Başkanından üstün görüyorlar.

Ak parti içine sızmış AKP’liler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kimliği ile alınan oyların sanki kendi çabalarından kaynaklandığını ve bu sebeple gücün kendilerinde olduğunu sanıyorlar herhalde. Şahsi çıkar ve menfaatlerini Vatan, Millet, Din, Devlet, Bayrak çıkarlarının üstünde görenler temsil etmiş olduğunuz 

Cumhur İttifakına zarar verdiğinizin farkında olun. 

Aklınızı başınıza alın. Büyük Birlik Partisi 29 Ocak 1993 tarihinde Merhum Sayın Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kurulan ve Türkiye’de faaliyet gösteren siyasi partidir. Genel Başkanı Mustafa Destici’dir.

Konya büyük şehir belediye başkanı, Ankara’da Konya programı açılışında; Türk Milletinin asil evladı Büyük birlik Partimizin Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’nin görmeyecek kadar AKP’lidir.

Merhum Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nun söylediği gibi: bir saniyesine bile hâkim olamadığımız, hükmedemediğimiz bir hayat bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yok.  Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler