Başkan Nevzat Yıldız'ın Kağızman'a doğalgaz için nüfus seferberliği

Başkan Nevzat Yıldız'ın Kağızman'a doğalgaz için nüfus seferberliği

Başkan Yıldız, Belediye olarak İlçeye doğalgazı kazandırdıklarında başta yaşlılar, hastalar ve çocuklar olmak üzere tüm halkın daha temiz bir hava soluyacağını ve daha sağlıklı yaşayacaklarına dikkati çekti.

KARS HAKİMİYET

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, ilçeye doğal gaz gelebilmesi için ilçe merkezindeki resmi nüfusun 20 binden az olmaması gerektiğini belirterek, ilçe merkezinde ikamet ettiği halde ikamet adresini ilçeye taşımamış vatandaşların bir an önce adres nakillerini yaptırmasını istedi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, “2014 yerel seçimleri ile göreve geldiğimiz ilk günden beri gerek çalışmalarımız gerekse tarafsızlığımız ve ayrımcılık yapmadan hizmetlerimiz sonucu, 2019 yerel seçimlerinde teveccühünüz ile tekrar bu göreve layık gören siz değerli Kağızman’lı hemşerilerimize söz verdiğimiz gibi ben ve tüm çalışma arkadaşlarımız dahil üzerimize düşen tüm görev ve sorumlulukları yerine getirerek yaşanabilir daha güzel bir Kağızman için doğalgazı ilçemize kazandırmak çabası içerisindeyiz” dedi.

Belediye olarak İlçeye doğalgazı kazandırdıklarında başta yaşlılar, hastalar ve çocuklar olmak üzere tüm halkın daha temiz bir hava soluyacağını ve daha sağlıklı yaşayacaklarına dikkati çeken Başkan Yıldız, “Doğalgazı getirebilmemiz için ilçe merkezindeki resmi nüfusun 20.000'den az olmaması gerekiyor. İlçe merkezinde ikamet ettiği hâlde ikamet adresini ilçeye taşımamış vatandaşlarımızın bir an önce adres nakillerini yaptırmasını istiyoruz. Kağızman’da oturduğu halde muhtarlık seçimleri veya başka sebeplerle adresini farklı göstermiş olan hemşerilerimiz ile tayinle gelip henüz ikamet adresini Kağızman’a aldırmamış memur ve işçi kardeşlerimizin bir an önce Nüfus Müdürlüğünden adres değişikliği işlemini yaptırmalarını rica ediyoruz. Kağızman’ın daha temiz bir havaya, daha ucuz yakıta ve daha rahat bir trafiğe kavuşması için hepimizin bu konuda duyarlı davranması umuyor ve hemşerilerimize güveniyorum. Hepimiz el ve gönül birliği ile ilçemizdeki gerçek adreslerimizi birinci adres yani ikamet adresi olarak göstererek Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 2019 yılı sonunda yapılacak nüfus tespitinde nüfusumuzu 20.000’in üzerine çıkaracağız. Unutmayalım ki bu sefer nüfusumuz, nüfuzumuz olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler