Başkan Senger: "Artık çalışma zamanı"

Başkan Senger: "Artık çalışma zamanı"

Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger, göreve başlamasının ardından devam eden tebrik ziyaretlerini 1 Mayıs itibariyle sonlandıracağını açıklayarak, "Artık çalışma zamanı" dedi.

Şahsına ve yeni yönetimine yönelik gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm ziyaret edeceklere teşekkür eden Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli hemşerilerim; Belediye Başkanınız olmanın onur ve gururunu taşıyorum. Bana göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle, yılmadan yorulmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Göreve başladığımız gün itibariyle, tebrik ziyaretlerinizle şahsıma ve yeni yönetimimize göstermiş olduğunuz teveccüh ve yüksek ilgi alakanız için hepinize teşekkür eseriyorum. Nazik ziyaretleriniz bizleri onurlandırmış, çalışmalarımıza başlamak için moral ve motivasyonumuzu yükseltmiştir. Kıymetli hemşerilerim, memleketimize hizmete başlayabilmek, ivedilikle sorunları çözebilmek için tebrik ziyaretlerimizi “01.05.2024” tarihi itibariyle sonlandırmak durumundayız.
Bu tarih itibariyle hizmetlerimizi hayata geçirirken halkımızın içinde olacak ve hepinizle kucaklaşacağız. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyor, Allah'a emanet ediyorum... “Gazi Kars’ımızı Modern ve Daha Yaşanabilir Bir Şehre Dönüştürmek için Canla Başla Çalışma Zamanı...”

Kaynak:Hilal ÖZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler