Belediye çalışıyor Kağızman güzelleşiyor!

Belediye çalışıyor Kağızman güzelleşiyor!

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ilçede yapılan çalışmaların başında durarak işçilere yardım ediyor.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

Kars’ın Kağızman ilçesine kaliteli bir ulaşım imkanı sunulması için Kağızman ilçesinin bütün mahallerini 65. dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın katkıları ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın takip ettiği asfalt yapım çalışması Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız aracılığıyla tüm hızıyla devam ediyor.

Kağızman’ın en önemli çalışmalarından olan sulama ve su kanallarını yeniden yapma çalışmalarıyla su sıkıntısını giderdiği gibi şimdide dere kenarlarında bulunan mahallerde köprülerin korkuluklarını yaptıklarını söyleyen Başkan Yıldız, “Ben Kağızman çocuğuyum, işçilikten geldim. Çalışmaların başında duruyorum ve işçi kardeşlerime yardım ederek Kağızman ilçemizin ne sıkıntısı varsa gidermeye çalışıyoruz. Halkımız bize güvendi tekrar bu göreve layık gördü, bizde hizmetlerimizle halkımızın güvenine laik olmaya çalışacağız "dedi,

Ayrıca Başkan Yıldız, Şahindere Mahallesinde de yeni imar yolları açarak bağlantı güzergâhlarını zenginleştirdi.

YEŞİL ALAN DÜZENLEMELERİ DEVAM EDİYOR

Şehrin dört bir yanında gerçekleştirilen peyzaj düzenlemeleri, ağaç ve bitki dikimi, çim ekim ve biçimi, budama, dolgu-tesviye ve çeşitli sanat çalışmalarıyla nefes alan bir Kağızman  için çalışan Park-Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kağızman istiklal alanında çiçek sahalarında yabani ot temizliği yaptı.

ZABITA USULSÜZLÜĞE GÖZ AÇTIRMIYOR

Kamu düzenini korumak için çalışmalarını taviz vermeden sürdüren zabıta ekipleri, halk sağlığı için tehdit oluşturacak gıda üretimi ve satış noktalarını denetlemeyi sürdürüyor.

Özellikle marketlerdeki usulsüz fiyat artışlarına müsamaha göstermeyen ekipler, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, seyyar satıcılar ve kaldırım işgalleri yönündeki denetimlerine devam ediyor. Gerekli ikaz ve uyarıları yapan ekipler kurallar doğrultusunda çalışmayan esnaf ve şahıslarla ilgili de yasal işlem uyguluyor.

belediye-calisiyor-kagizman-guzellesiyor!-(5).jpgbelediye-calisiyor-kagizman-guzellesiyor!-(6).jpgbelediye-calisiyor-kagizman-guzellesiyor!-(2).jpgbelediye-calisiyor-kagizman-guzellesiyor!-(1).jpgbelediye-calisiyor-kagizman-guzellesiyor!-(4).jpgbelediye-calisiyor-kagizman-guzellesiyor!-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler