Belediye, vatandaşları çöp toplama saatlerine uymaya davet etti

Belediye, vatandaşları çöp toplama saatlerine uymaya davet etti

Kars Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşları çöp toplama saatlerine uymaları konusunda uyardı.

Tacettin DURMUŞ / www.karstanhavadis.com

Belediye Başkanlığı uyarılar ile ilgili olarak hazırladığı afişleri bazı işyerlerinin camlarına asarak vatandaşların dikkatine sundu.

Hazırlanan afiş ve broşürlerde; Kars Belediyesinin daha önce temiz çevrem kampanyası başlattığı hatırlatılarak, il merkezinde çöplerin sabah 07.00 ile 00.09, öğlen 13.00 ile 14.00 ve akşamları ise 19.00 ile 20.00 saatleri arasında bırakıldıkları noktalardan alınacağı bildirildi.

Çöp atma saatlerine uymayanlara cezai işlem uygulanacağı da belirtilen broşürlerde, ‘gelecek nesillere bırakacağınız en güzel miras temiz bir çevredir” mesajı da yer aldı.

Öte yandan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşlardan çöplerini çöp toplama saatinden kısa bir süre önce önceden belirtilen yerlere bırakmaları ve gelişi güzel cadde ve sokaklara atmamaları konusunda da duyarlılığa davet eti.

Ayrıca Kars Belediyesi, faaliyete geçirdiği Çözüm Merkezi’nde vatandaşın sorunlarına ivedilikle çözüm bulmaya çalışıyor. Çözüm Merkezinin yaklaşık 70 günde 2 bin 493 talebi olumlu sonuçlandırıldığı açıklandı. Kars Belediyesi Çözüm Merkezi’ne en çok gelen taleplerin başında logar tıkanıklığı, sokak hayvanları, cadde ve sokak temizliği ile polen üreten ağaçlar gibi sorunların geldiği belirtildi. Hazırlanan broşürlerde vatandaşın çöp ve temizlik konusunda da istek, şikayet veya önerisini Çözüm Masasına 444 71 13 nolu çağrı merkezinden, 0537 713 10 66 nolu whatsapp ihbar hattından veya [email protected] mail adresinden ulaştırabilecekleri de dikkate sunuldu.

thumbnail_belediye,-vatandaslari-cop-toplama-saatlerine-uymaya-davet-etti-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler