Binlerce litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Binlerce litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Kars’ta 31 bin 268 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

KARS HAKİMİYET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak akaryakıt satışının deşifre edilmesine yönelik çalışma yaptı. Yapılan çalışma sonucu Kars - Ardahan karayolu üzerinde bulunan ve daha önceden mühürlenen bir akaryakıt istasyonu içerisinde arama yaptı.

Yapılan aramada ekipler 31 bin 268 litre kaçak akaryakıt, 3 adet metal depo, 1 adet dalgıç pompa, 2 adet akaryakıt sayacı, 5 adet değişik ebatlarda aktarımda kullanılan hortum ve 2 adet pompa tabancası ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak 2’si Azerbaycan uyruklu olmak üzere toplam 3 kişi gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli şahıslardan 2’si savcılıktan serbest bırakılırken, 1’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

kars’ta-binlerce-litre-kacak-akaryakit-ele-gecirildi-(1).jpgkars’ta-binlerce-litre-kacak-akaryakit-ele-gecirildi-(2).jpgkars’ta-binlerce-litre-kacak-akaryakit-ele-gecirildi-(3).jpgkars’ta-binlerce-litre-kacak-akaryakit-ele-gecirildi-(4).jpgkars’ta-binlerce-litre-kacak-akaryakit-ele-gecirildi-(5).jpgkars’ta-binlerce-litre-kacak-akaryakit-ele-gecirildi-(6).jpgkars’ta-binlerce-litre-kacak-akaryakit-ele-gecirildi-(7).jpgkars’ta-binlerce-litre-kacak-akaryakit-ele-gecirildi-(8).jpgkars’ta-binlerce-litre-kacak-akaryakit-ele-gecirildi-(10).jpgkars’ta-binlerce-litre-kacak-akaryakit-ele-gecirildi-(9).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler