Bir gönüllü daha aranıyor!

Bir gönüllü daha aranıyor!

Kars’ta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan parkın yeniden çevre düzenlemesini yapacak bir gönüllü aranıyor.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında çevre düzenlemesi yapılan park, günümüzde ilgisizlik ve kontrolsüzlükten dolayı bakımsız bırakıldı.

İçerisinde Atatürk anıtının bulunduğu ve Kars’ın kuruluşundan bugüne birçok törene ev sahipliği yapan park kurtarılmayı bekliyor.

Haydar Aliyev ( Eski Ordu Caddesi ) Caddesi, Prof. Dr. Metin Sözen ve Maliye Sokak üzerinde bulunan Kars Valiliği Makam2 ve Defterdarlık binası karşısında yer alan park, günlük yüzlerce vatandaşın dinlenmesine olanak sağlıyor. 2013 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan ve içerisine kamelyaların konulduğu park, aradan geçen 6 yıllık süre zarfında bakım ve onarım yapılmadığı ve kamelyaların tahrip edilerek içerisinde ot yığınlarının oluştuğu ve hatta demir kapısının bile kırıldığı gözlendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fiziki boyutlarıyla aynı özelliği taşıyan Atatürk Anıtını da içerisinde barındıran park, çevresindeki onlarca tarihi ve turistik alanlarıyla kente gelen binlerce turistin uğrak mekanları arasında. Yetkililere seslenen duyarlı vatandaşlar “Yetkililer ilgi göstermiyor, yetkililerin bir an önce bu parka bir çözüm bularak parkı çocukların ve halkın hizmetine sokmalarını bekliyoruz.” dediler.

bir-gonullu-daha-araniyor!-(4).jpgbir-gonullu-daha-araniyor!-(2).jpgbir-gonullu-daha-araniyor!-(3).jpgbir-gonullu-daha-araniyor!-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler