Bölge turizmcileri Kars’ta

Bölge turizmcileri Kars’ta

Turizme katkı sağlamak ve tarihi değerleri korumak adına başlatılan “Şanlıurfa’da Tarih Yeniden Canlanıyor Projesi” çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Volkan KARABAĞ

Türkiye ve Avrupa Birliği’nin (AB) birlikte finanse ettiği “Şanlıurfa'da tarih yeniden canlanıyor” projesi kapsamında Kars’ta desteklenen turizm ürünleri ile ilgili farkındalık attırılması ve kalite için eğitim programı düzenlendi.

Şanlıurfa Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından Kars’ta 24-26 Eylül tarihleri arasında yapılmaya başlanan “Turizmde Rekabetçilik ve Bölgesel Turizmde İşbirliği” konferansına Kars, Mardin, Şanlıurfa, Erzurum, Ardahan, Iğdır, Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürleri ile Serhat Kalkınma Ajansı ve İpekyolu Kalkınma Ajansı yetkilileri katıldı.

2 gün sürecek konferans için Kars’a gelen turizmciler Kars’ın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ederek yöresel ürünler hakkında bilgi aldılar.

En iyi deneyimleri, başarı hikayelerinin, karşılaşılan problem ve zorluklar ile üretilen çözüm önerilerinin paylaşıldığı konferansta, turizm projelerindeki zorluklara ilişkin kritik başarı faktörleri ve stratejileri ile ilgili farkındalık arttırıldı.

bolge-turizmcileri-kars’ta-(1).jpgbolge-turizmcileri-kars’ta-(6).jpgbolge-turizmcileri-kars’ta-(2).jpgbolge-turizmcileri-kars’ta-(3).jpgbolge-turizmcileri-kars’ta-(4).jpgbolge-turizmcileri-kars’ta-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler