Bu işyerinde içecekler bedava!

Bu işyerinde içecekler bedava!

Kars’ta bir esnaftan örnek davranış. Sokağa çıkma kısıtlaması boyunca görevlilere içecekler bedava.

4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından merkez Ortakapı Mahallesi Şehit Polis Nuri Yıldız Caddesinde bulunan bir işletme içecekleri bedava yaptı.

Sokağa çıkma kısıtlamasının Ramazan Bayramına denk gelmesiyle birlikte İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelgede 4 gün açık olacak işyerleri nöbet sistemiyle belirlendi. Kısıtlamayla birlikte görevli olan kişilerin içecek ihtiyaçlarını karşılamada zorluk çekmemek adına Göygöz Tekel bayi örnek bir davranışa imza attı.

Kapalı olan işyerinin önündeki buzdolabına su ve soda bırakan işyeri sahibi, dolabın kilidini iptal ederek üstüne de bir not yazdı.

Yazılan notta, “Yasak sürecinde görevli arkadaşlar içeceklerden alabilirler, İyi bayramlar” denildi.

Kısıtlamanın 3’ncü gününde de devam eden uygulamadan faydalanan görevliler, içeceklerden ihtiyacı karşılığında ücretsiz alarak, bu duyarlı davranışından dolayı işletme sahibine teşekkür ettiler.

karsta-bu-isyerinde-icecekler-bedava!-(5).jpgkarsta-bu-isyerinde-icecekler-bedava!-(2).jpgkarsta-bu-isyerinde-icecekler-bedava!-(1).jpgkarsta-bu-isyerinde-icecekler-bedava!-(3).jpgkarsta-bu-isyerinde-icecekler-bedava!-(6).jpgkarsta-bu-isyerinde-icecekler-bedava!-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler