Çalkın: “Belediye Başkan adayı değilim”

Çalkın: “Belediye Başkan adayı değilim”

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, partisinin Eylül Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, 29 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Kars Belediye başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Tacettin DURMUŞ - Volkan KARABAĞ

65. Hükümet’in Ulaştırma Denicilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti MKYK Üyesi Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Milletvekili Yunus Kılıç’ın da katıldığı toplantıda konuşan Çalkın, AK Parti Kars İl Başkanı olarak görevinin başında olduğunu söyledi.

Konuşmasında “AK Parti Kars İl Başkanlığını dışarıdan yönetmek isteyen bazı troller var’ ifadesini kullanan Adem Çalkın: “Ben İl Başkanlığı görevime devam etmek istiyorum. Dolayısıyla belediye başkanlığı ile ilgili bir düşüncem yoktur. Bu konuda sizleri bilgilendirmek istiyorum. Görevimin başındayım, hedefimizde Allah’ın izniyle il merkezi dahil olmak üzere 7 ilçe ve 1 belde belediyesi olmak üzere yerel seçimlerde AK Parti'yi en büyük hedefine ulaştırmaktır. Bizde ben kimliği yoktur, biz varız. Duyuyoruz partimizi dışarıdan yönetmek isteyen bazı troller var. Sosyal medyada saçma sapan yazılar yazanlar var. Biz bunları dinlemiyoruz. Dinlemiyorsak ta korkaklığımızdan değil, il başkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın bize verdiği makamı temsil etme edebinden dolayı sesimiz çıkmıyoruz. Bunu da buradan söyleyeyim. Dışarıdan bu teşkilatları yok sayanlar var. Kendi belediye başkanlarını atayanlar var. Onlar kusura bakmasınlar biz daha ölmedik. Bu şehrin başkanı var, bakanı var, milletvekili ve çok güçlü bir teşkilatı var. Bu teşkilat var olduğu sürece emek edenin, emek verenin hakkını Allah’ın izniyle teslim edeceğiz. Bunu da her kesin bilmesi lazım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler