Cezaevinde Kadir Gecesi özel programı!

Cezaevinde Kadir Gecesi özel programı!

Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Kadir Gecesi özel programı düzenlendi.

Volkan KARABAĞ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Adalet Bakanlığı işbirliğiyle ceza infaz kurumlarında yürütülen manevi destek hizmetleri ile hükümlü ve tutukluların topluma kazandırılması programı kapsamında tutuklu ve hükümlülere yönelik Kur’an-ı Kerim hatim programı ve Kadir Gecesi özel etkinliği düzenlendi.

Programda Karayolları Cami İmam Hatibi İbrahim Karadeniz tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu Ney ve kasidelerin okunduğu programda Kars il Müftüsü Yusuf Eviş, başta 20 Nisan 2022 tarihinde menfur terör saldırısı sonucu şehit olan İnfaz ve koruma memuru Cengiz Yiğit ve tüm şehitlerimizin ruhları için okunan hatimlerin  duasını yaptı.

Kars İl Müftülüğü ve Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile koordine edilerek yapılan Hadis yarışması sonucunda başarılı olanlara ödülllerin verilmesinin ardından ‘Kadir Gecesi’ konulu sinevizyon gösterisiyle program sona erdi.

cezaevinde-kadir-gecesi-ozel-programi!-(2).jpgcezaevinde-kadir-gecesi-ozel-programi!-(3).jpgcezaevinde-kadir-gecesi-ozel-programi!-(5).jpgcezaevinde-kadir-gecesi-ozel-programi!-(6).jpgcezaevinde-kadir-gecesi-ozel-programi!-(1).jpgcezaevinde-kadir-gecesi-ozel-programi!-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler