‘Covid-19 Evde İzlem Önerileri Broşürü' yayınlandı

‘Covid-19 Evde İzlem Önerileri Broşürü' yayınlandı

Uzm. Dr. Lazoğlu Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan ‘Covid-19 Evde İzlem Önerileri Broşürü' ile korona virüse yakalanmış takip ve tedavisine evde devam edilmesine karar verilmiş vatandaşların bu süreçte nelere dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Yargıç HARMANKAYA

Kars İl Sağlık Müdürü Uzman Dr.Zakir Lazoğlu, 'Covid-19 Evde İzlem Önerileri Broşürü'nde belirtilen kurallara dikkat edilirse hastalığın bir başka bireye bulaşma olasılığını en aza indirmiş olacağına da dikkat çekti. Böylece tedavi sürecinin daha kısa sürede atlatmış olunacağına da dikkat çeken Lazoğlu, ayrıca broşürde hastalıkta sık görülen belirti ve bulguların tekrar hatırlatılmış olduğuna ve vatandaşların bahsedilen belirtilerle karşılaşması durumunda yapması gerekenlerin hatırlatılmış olduğunu söyledi.

Kars İl Sağlık Müdürü Uzman Dr.Zakir Lazoğlu açıklamasında, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan uyarıların önemine de dikkat çekerek, ‘COVİD-19 salgınında Sağlık Bakanlığının çeşitli mecralarda yapmış olduğu uyarı ve farkındalık çalışmalarına gereken hassasiyeti göstererek bu süreci en az bulaşla atlatmış olacağız” dedi.

‘covid-19-evde-izlem-onerileri-brosuru-yayinlandi-(1).jpg‘covid-19-evde-izlem-onerileri-brosuru-yayinlandi-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler