Dedikodular asılsız çıktı: “ihaleyi engelleyecek herhangi bir saldırı ve müdahale yok”

Dedikodular asılsız çıktı: “ihaleyi engelleyecek herhangi bir saldırı ve müdahale yok”

Kars Belediye Başkanlığı tarafından bugün yapılması planlanan toplu taşıma ihalesinin iptal edilmesi ile ilgili iddia edilen “güvenlik zafiyeti” dedikoduları asılsız çıktı.

KARS HAKİMİYET

Bazı sosyal medya hesaplarında ve bazı yayın organlarında Kars Belediye Başkanlığı tarafından yapılması planlanan toplu taşıma ihalesinin yaşanan kargaşa nedeniyle iptal edilmesinin güvenlik zafiyeti ile ilgili olduğu gündeme geldi. Ancak konuyla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada üst düzey güvenlik tedbiri alındığı ve iddia edilen dedikoduların asılsız olduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada “02/06/2020 günü saat: 10:00’ da Kars Belediye Başkanlığı tarafından yapılması planlanan toplu taşıma ihalesi ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüzce ihalenin yapılacağı salonda ve belediye binası çevresinde üst seviyede güvenlik tedbirleri alınmıştır.

İhale sürecini takip etmek üzere bekleyen Şehiriçi Taşıma Kooperatif üyelerinin belediye binasına girme teşebbüsleri olmuş ancak alınan tedbirler neticesinde gerekli güvenlik ortamı oluşturulmuştur.

İhalenin yapılması planlanan saatte, ihaleyi engelleyecek herhangi bir saldırı, mukavemet ve fiili bir müdahale olmamıştır.” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler