Deprem sonrası Kars'ta hasar tespit çalışması başlatıldı

Deprem sonrası Kars'ta hasar tespit çalışması başlatıldı

Ermenistan'ın sınır kenti Shirak'ta meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından Kars'ın Arpaçay, Akyaka ve Susuz ilçelerine bağlı köylerde hasar tespit çalışmalarına başladı.

Volkan KARABAĞ

13 Şubat saat 21.25'te meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremde Arpaçay ilçesine bağlı Carcı, Akyaka ilçesine bağlı Esenyazı, Çetindurak, Karahan ve Küçükdurduran ile Susuz ilçesine bağlı Harmanlı köylerinde 1'er evde zarar meydana geldi. İhbar üzerine köylere İl Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ile Ulusal Medikal Kurtarma ekibi (UMKE) sevk edilerek araştırmalara başladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri ise hasar gören evlerde hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor.

deprem-sonrasi-karsta-hasar-tespit-calismasi-baslatildi-(1).jpegdeprem-sonrasi-karsta-hasar-tespit-calismasi-baslatildi-(2).jpegdeprem-sonrasi-karsta-hasar-tespit-calismasi-baslatildi-(3).jpegdeprem-sonrasi-karsta-hasar-tespit-calismasi-baslatildi-(4).jpegdeprem-sonrasi-karsta-hasar-tespit-calismasi-baslatildi-(5).jpegdeprem-sonrasi-karsta-hasar-tespit-calismasi-baslatildi-(6).jpegdeprem-sonrasi-karsta-hasar-tespit-calismasi-baslatildi-(7).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler