DSİ Kars 24. Bölge Müdürlüğü birimlerinde ısı yalıtım tamamlandı

DSİ Kars 24. Bölge Müdürlüğü birimlerinde ısı yalıtım tamamlandı

DSİ Kars 24. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri ve Hizmet Birimleri, bakım-onarım sonrası yeni yılın başında hizmete alındı.

DSİ Kars 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, yaptığı açıklamada, “Sosyal Tesisleri ve Hizmet Birimleri, yapımlarının üzerinden geçen çok uzun süre zarfında elektrik ve mekanik tesisatta, yapı kısımlarında meydana çürüme, bozulma, tahribatlar nedeniyle şikayet ve memnuniyetsizliklere neden olmaktaydı. Bunun üzerine, bu tesislerimizde gerekli bakım onarımlarının yapılması suretiyle Kars ilimizde önemli bir ihtiyacın daha ekonomik bir şekilde karşılanması suretiyle istifadeye sunulması için Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli ve DSİ Genel Müdürümüzün talimat ve destekleri ile 2019 yılında gerçekleştirilerek hizmete alınmıştır” dedi.

Bölge Müdürlüğü yerleşkesindeki sosyal tesisler ve hizmet birimlerinde yapılan ısı yalıtımının iki yılda sağlayacağı tasarrufla yapılan masrafı karşılayarak çok uzun süreli enerji tasarrufu sağlandığını belirten Dündar, “Diğer taraftan hizmete alınmasının üzerinden geçen çok uzun süre zarfında ortaya çıkan bakım onarım ihtiyaçları giderilerek, ülkemiz ve kurumumuz hizmet standartlarına uygun hale getirilerek hizmete alınmış olup, buralardan faydalanan kurum personellerimizin ve kurum dışından faydalananların yoğun memnuniyet ve takdirlerine mazhar hale getirilmiş, DSİ Genel Müdürlüğümüzün hizmet içi eğitim seminerleri ve benzer faaliyetler için de namzet hale getirilmiştir. Kars ilimizin de çok önem arz eden bir alandaki ihtiyacına da önemli katkı sunacak duruma gelmiştir” diye konuştu.

Dündar, “DSİ 24. Bölge Müdürlüğümüze ait sosyal tesislerin ve hizmet birimlerinin, standartlarının yükseltilmesi ve amaçları doğrultusunda en iyi şekilde hizmet verecek hale getirilmesi doğrultusunda bakım-onarımlarının yapılması noktasındaki talimat, destek ve katkılarından dolayı başta Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli olmak üzere DSİ Genel Müdürümüze, ilgili Daire Başkanlıklarımıza ve emeği geçen herkese en kalbi teşekkürlerimizi arz ediyoruz”  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler