DSİ Kars 24. Bölgeden Ardahan’a yeni tesisler

DSİ Kars 24. Bölgeden Ardahan’a yeni tesisler

DSİ Kars 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, DSİ 243. Şube Müdürlüğü faaliyetlerinin yürütüleceği hizmet binalarının yapımı amacıyla yapımına başlanan Ardahan DSİ 243. Şube Tesisleri İnşaatında incelemelerde bulundu.

KARS HAKİMİYET

Dündar, inşaat alanında yetkililerden bilgiler alarak yaptığı açıklamada, “Bu iş kapsamında toplamda 1722 m² kapalı alanda 243. Şube Müdürlüğü İdari Binası, 1254 m² kapalı alanda yemekhane-yatakhane binası, 23 m² kapalı alanda nizamiye binası, 243 m² kapalı alanda ısı merkezi, 156 m² kapalı alanda ambar binası,156 m² kapalı alanda laboratuvar binası, 628 m² kapalı alanda garaj ve atölye binası, 247 m² akaryakıt istasyonu ve bunlara ait her türlü sıhhi mekanik ve elektrik tesisatı işlerinin yapımı yer almaktadır” dedi.

Bina inşaatlarının önemli oranda tamamlandığını, saha içi alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Dündar, “2019 yılı sonuna kadar çevre düzenleme çalışmaları hariç tüm işlerin tamamlanması hedeflenmektedir. 2020 yılında söz konusu çevre düzenleme işleri de yapılmak suretiyle Ağustos 2020’den itibaren bahsi geçen tesislerin hizmete alınması planlanmaktadır. DSİ hizmetlerinin uygun şartlarda yürütülmesi amacıyla yapılan bu tesislerin, çalışan personellerimiz ve Ardahan ilimiz için hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler