DSİ Kars 241. Şube Müdürlüğüne İnan Çiftçi atandı

DSİ Kars 241. Şube Müdürlüğüne İnan Çiftçi atandı

DSİ 24. Bölge Müdürlüğü, DSİ Kars 241. Şube Müdürlüğüne atanan İnşaat Mühendisi İnan Çiftçi görevine başladı.

KARS HAKİMİYET

DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Bölge Müdür Yardımcıları M. Meftun Çağlar, Sebahattin Şamcı, Nihat Oğuz ve Serdar Kotan ile birlikte 241. Şube Müdürlüğüne atanan İnşaat Mühendisi İnan Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dündar, Bu görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu, yapacağımız işlerde, öncelikler ve faydanın esas alınması gerektiğini, bunların vatandaş odaklı düşünülmesi gerektiğini söyledi.

241. Şube Müdürlüğünün, yönetici ve aranılan eleman yetiştiren bir okul gibi olagelen yapısının aynen devam etmesi gerektiğini belirten Dündar, bunu tüm çalışanlarla işbirliği ve ahenk içerisinde yaparak sağlanabileceğini, geçmişinde yaşanan güzel örneklerin aynen devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Bundan sonraki süreçte aynı başarının artarak devamını dileyen Dündar, bir ekip ruhu çerçevesinde herkesin her türlü katkıyı sunacağını belirterek, yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diledi.

DSİ 241. Şube Müdürlüğüne atanan İnan Çiftçi de, bu göreve layık gördüklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışma arkadaşlarıyla birlikte azami gayret göstereceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler