Emektar müdüre veda!

Emektar müdüre veda!

Arpaçay’da uzun yıllardan beri Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Veyis Çelik (65) emekli oldu.

Volkan KARABAĞ

Arpaçay Kaymakamlığı, emektar müdür Çelik’in onuruna düzenlenen yemekli veda töreninde günün anısına bir de plaket verildi.

Arpaçay Kütük Ev’de düzenlenen yemekli programa; Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, Belediye Başkanı Erçetin Altay, İl Genel Meclis üyeleri Cengiz Çobanoğlu ve Nedi Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Eyüp Koç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yeşim Işık ve Kaymakamlıkta çalışan mesai arkadaşları katıldı.

Memuriyet hayatına 1984 yılında ilçe nüfus müdürlüğünde başlayan Çelik, 1998 yılında Arpaçay Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olarak atandı ve halen aynı görevi sürdüren Çelik’in emekliye ayrılması sebebiyle Kaymakamlık tarafından veda yemeği düzenlendi.

Yemekte konuşan Yazı İşleri Müdürü Veyis Çelik, “Görevim zarfında tarafıma verilen görevleri eksiksiz ve zamanında yapmaya gayret ettim. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan amirlerimin tarafıma tevdi ettikleri görevleri yapmaya çalıştım. İnsan olduğumuz için elbette ki bizim de hatalarımız olmuştur ama bilerek hata yapmamaya özen gösterdim ve objektifliğimden de asla taviz vermedim. Bu anlayışla da görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım ve vatandaşlarımıza hizmet etme gayreti içerisinde oldum” dedi.

Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden ise, “ Yazı İşleri müdürümüz ile yaklaşık 2 yıla yakın bir sürede beraber çalıştık, kendisinden memnunduk; disipliniyle, başarısıyla, dürüstlüğüyle ve iyiniyetliyle hem bize hem arkadaşlarına örnek oldu. Yaptığı hizmetlerden dolayı benden önceki kaymakamlarımızda takdir etmişlerdir. Bugün itibariyle emekliye ayrılıyor, dile kolay 39 sene uzun bir süre hizmette bulundu. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz, emeklilik hayatını huzurlu ve mutlu geçmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Çelik’e plaket ve hediyeler verildi. Yemek programının ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

emektar-mudure-veda!-(3).jpegemektar-mudure-veda!-(2).jpegemektar-mudure-veda!-(4).jpegemektar-mudure-veda!-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler