Emniyet Genel Müdürü Aktaş Kars’ta!

Emniyet Genel Müdürü Aktaş Kars’ta!

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, bazı temaslarda bulunmak üzere Kars’a geldi.

Volkan KARABAĞ

Havayoluyla Kars’a gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı Harakani Havalimanında Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan karşıladı.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Kars’a beraberinde geldiği İstihbarat Başkanı Sabıt Akın Zaimoğlu, Özel Hareket Başkanı Selami Türker, Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit, Göçmen Kaçakçılıkla Mücadele ve Hudut Kapı Daire Başkanı Özer Korkmaz, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Reşat Demirel ve İnşaat Emlak Daire Başkan Yardımcısı İlker Saraçoğlu ile birlikte Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Kars Valiliğini ziyaret etti.

Emniyet Müdürlüğünde karşılama mangasını selamlayan Genel Müdür Aktaş, şeref defterini imzaladıktan sonra İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’tan brifing aldı.

Emniyet Müdürlüğü personeliyle hatıra fotoğrafı çektiren Genel Müdür Aktaş, Kars Valiliğine geçt. Vali Yardımcıları Zafer Yiğit, Mehmed Zahid Doğu, Selçuk Haskırış ve Musa Aydemir tarafından karşılanan Genel Müdür Aktaş, Valilik Şeref defterini imzaladı ve çıkışta Vali Öksüz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaret sonrası Vali Öksüz ve Genel Müdür Aktaş, Polis Evi inşaatını, ve Kars Kalesi eteklerinde devam eden projeleri inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 

emniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(1).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(2).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(3).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(4).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(5).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(6).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(7).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(8).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(9)-001.jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(10)-001.jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(11)-001.jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(12)-001.jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(13).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(14).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(15).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(16).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(17).jpgemniyet-genel-muduru-aktas-kars’ta!-(18).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler