Emniyet Müdürü Sağdıç’tan aşı çağrısı!

Emniyet Müdürü Sağdıç’tan aşı çağrısı!

3. doz koronavirüs aşısını olan Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, “Pandemi salgınını geride bırakarak, eski normal yaşantımıza dönmek için koronavirüs aşısının yapılması gerektiği biliniyor.” dedi.

Volkan KARABAĞ

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede en etkili silah olan aşılama çalışması ilimizde aralıksız sürüyor. Hastane ve sağlık ocaklarının yanı sıra İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kentin belirli noktalarında açılan aşı çadırında vatandaşlara koronavirüs aşısı yapılıyor.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı yanındaki parkta 15 Temmuz Resim ve Fotoğraf Sergisi açılışına katılan İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Zakir Lazoğlu ile birlikte daha sonra aşı çadırını ziyaret etti. 2 doz Sinovac aşısı olan Sağdıç 3. doz aşı olabilmesi için başvuru yaptı. Başvurusu kabul edilen Sağdıç’a aşı çadırında görevli hemşire tarafından 3. doz koronavirüs aşısı Biontech yapıldı.

3. doz aşısını olan Müdür Sağdıç, “Pandemi salgınını geride bırakarak, eski normal yaşantımıza dönmek için koronavirüs aşısının yapılması gerektiği biliniyor.” dedi.

emniyet-muduru-sagdic’tan-asi-cagrisi!-(1).jpgemniyet-muduru-sagdic’tan-asi-cagrisi!-(2).jpgemniyet-muduru-sagdic’tan-asi-cagrisi!-(3).jpgemniyet-muduru-sagdic’tan-asi-cagrisi!-(4).jpgemniyet-muduru-sagdic’tan-asi-cagrisi!-(5).jpgemniyet-muduru-sagdic’tan-asi-cagrisi!-(6).jpgemniyet-muduru-sagdic’tan-asi-cagrisi!-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler