Erdem: “Alevi/Caferiler, Sünni kardeşlerimiz bozgunculara prim vermeyecek”

Erdem: “Alevi/Caferiler, Sünni kardeşlerimiz bozgunculara prim vermeyecek”

Kars Ehlibeyt Alimleri Birliği Başkanı Seyit Ahmet Erdem, Caferilere karşı yapılan ve ülkemizde kargaşa çıkarmak isteyenlere tepki göstererek “Ne biz Alevi/Caferiler nede Sünni kardeşlerimiz bu bozgunculara prim vermeyeceğiz” dedi.

Ercüment DAŞDELEN

Kars Ehlibeyt Alimleri Birliği Başkanı ve Ehlibeyt Işıklı Cami Alimi Seyit Ahmet Erdem, yaptığı açıklamada, “Son günlerde ülkemizde kargaşa ve gerginlik çıkarmak isteyen sahiplerinin sesi kimi meczuplar, önce "Cübbeli" namıyla  şöhretli meczup, milyonlarca Caferileri ajan ve düşman ilan ediyor. Sonra "Yakup Tilki" adlı diğer bir meczup ülkemizin temel taşlarından olan Alevi canlara hakaretler ve küfürler ederek onları kafir ilan ederek aşağılıyor” ifadelerini kullandı.

Erdem, açıklamasında şunları belirtti: “Bismillahirrahmanirrahim, Bağlı oldukları eli kanlı ağa babalarının hizmetkar olduklarını ispatlayarak nifak ve bölücülük talimatlarını vekaleten ifa etmişlerdir. Akıllarınca bizleri Ehli sünnet kardeşlerimizle birbirimize karşı kışkırtmak niyetindeler. Ama yeni versiyon Fetö bozuntuları bilmelidir ki: ne biz Alevi/Caferiler, nede Sünni kardeşlerimiz bu bozgunculara prim vermeyeceğiz. Kardeşlik iklimimizi bozdurmayacağız. Ellerinde Müslüman kanı olan Yahudi,vahhabilere ve onların ağa babalarına tek kelime edemeyen cübbeli gibi meczuplar kelime'i tevhid bayrağı altında birleşen bizleri hedef göstermesi manidardır. Biz de Kars Ehlibeyt Alimleri Birliği olarak gerekli hukuki takibatı yapacağımızı kamuoyu bilgisine duyurmak gereği duymaktayız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler