Fetih Kupası’nın şampiyonu Genç Kafkars oldu!

Fetih Kupası’nın şampiyonu Genç Kafkars oldu!

Kars’ta düzenlenen “16 Ağustos Fetih Kupası”nın şampiyonu Genç Kafkars Spor oldu.

Volkan KARABAĞ

Kars’ta düzenlenen kurumlar arası “16 Ağustos Fetih Kupası” voleybol karşılaşmaları İsmail Aytemiz Spor Salonu’nda devam ediyor. Bir birinden güzel karşılaşmalara sahne olan turnuvada çeyrek finalde İl Emniyet Müdürlüğünü 3-0, yarı finalde ise İl Jandarma Komutanlığını ise 3-2 yenen Genç Kafkars Spor, Fetih Kupası’nın şampiyonu oldu. Karşılaşma öncesi Genç Kafkars Spor antrenörü Emre Okan Bayramoğlu tarafından İl Jandarma Komutanı antrenörü ve il hakem kuruluna Türki Bayrağı ve hediye takdim edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kars İl Voleybol Temsilciliği tarafından, Ani'nin Fethine dikkat çekmek amacıyla bu yıl ilki gerçekleşen "16 Ağustos Fetih Kupası" voleybol turnuvasında yarın İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı 2’incilik ve 3’üncülük için karşı karşıya gelecek.

1. Geleneksel 16 Ağustos Ani'nin fethi kutlamaları kapsamında kurumlar, kuruluşlar ve kulüpler arası düzenlenen voleybol turnuvasının önemine değinen Voleybol İl Temsilcisi Faruk Torunoğlu, “16 Ağustos tarihi Türk tarihi için bir dönüm noktasıdır ve Anadolu’nun en büyük fethi 1064 16 Ağustos’ta gerçekleşen Ani kalesi fethidir. Bu fetih fethedilemeyenlerin fethi olarak tarihe yazılmıştır. Roma'dan o güne kadar alınan en zorlu Anadolu Kalesinin Fethini bir spor organizasyonu ile anarak yeni bir sayfaya bizde imzamızı atıyoruz.” dedi.

fetih-kupasi’nin-sampiyonu-genc-kafkars-oldu!-(1).jpgfetih-kupasi’nin-sampiyonu-genc-kafkars-oldu!-(2).jpgfetih-kupasi’nin-sampiyonu-genc-kafkars-oldu!-(3).jpgfetih-kupasi’nin-sampiyonu-genc-kafkars-oldu!-(4).jpgfetih-kupasi’nin-sampiyonu-genc-kafkars-oldu!-(5).jpgfetih-kupasi’nin-sampiyonu-genc-kafkars-oldu!-(6).jpgfetih-kupasi’nin-sampiyonu-genc-kafkars-oldu!-(7).jpgfetih-kupasi’nin-sampiyonu-genc-kafkars-oldu!-(8).jpgfetih-kupasi’nin-sampiyonu-genc-kafkars-oldu!-(9).jpgfetih-kupasi’nin-sampiyonu-genc-kafkars-oldu!-(10).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler