Gazeteciler Cemiyetinden önemli açıklama!

Gazeteciler Cemiyetinden önemli açıklama!

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyetinden açıklama geldi. Açıklamada, H.S.’nin gazetecilikle hiçbir alakasının bulunmadığını ve hiçbir kamu kurum ve kuruluşunun bu şahsa itibar etmemesi gerektiği vurgulandı.

KARS HAKİMİYET

Kars’ta son günlerde AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın hakkında çıkan ses kaydı hakkında çıkan asılsız ve kurgu olarak hazırlanan ses kaydı ile ilgili Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen tarafından yazılı açıklama yapıldı.
“Kars’ta Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü'nde çalışan ve internet yasası boşluğundan yararlanarak haber sitesi açan H.S. isimli şahsın gazetecilikle hiçbir alakası bulunmamaktadır.” ifadesinin vurgulandığı açıklama şöyle: 
“Kars'ta siyasi gündemi meşgul eden söz konusu ses kaydıyla ilgili kendisinin gazeteci olduğunu iddia eden şahıs, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın hakkında çok çirkin ve ahlak dışı davranışlarda bulunmuştur.
Ayrıca, bahse konu şahıs, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 212 sayılı basın iş kanunu kapsamında sigortalı dahi değildir.
İnternet sitesi sahibi olan H.S. hakkında yasal gerekli işlemler başlatılmıştır.
AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın hakkında ses kaydını bazı sosyal medya hesaplarına servis ettiği iddia edilen H.S. kesinlikle Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti üyesi değildir ve gazetecide değildir. Hiçbir kamu kurum ve kuruluşu bu şahsa itibar etmesin.
Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ile imzamız bulunan internet yasasının bir an evvel çıkması üzerinde çalışmalarımızın devam ettiğini ve TBMM’de yasalaşmasını bekliyoruz.
Çirkin, ahlaksız  paylaşımlarından dolayı gazeteci olmayan H.S.yi kınıyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler