Gelecek Partisi Kars İl Başkanı istifa etti

Gelecek Partisi Kars İl Başkanı istifa etti

Gelecek Partisi Kars İl Başkanı Yavuz Yazar, yönetimiyle birlikte görevinden ve partisinden istifa ettiğini söyledi. Yazar istifalarını yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu.

Yazar’ın açıklaması şöyle:

20.05.2020 tarihinde Gelecek Parti Kars Kurucu İl Başkanı olarak atandığım ve halen yürütmekte olduğum görevimden 26.02.2024 tarihi itibariyle; şahsım, il ve ilçe teşkilatların da olan, beraber yol yürümekten gurur duyduğum yönetim kadrosunda ki yol arkadaşlarımla aldığımız ortak bir kararla;

31 Mart yerel seçimlerinde partimizi temsilen Belediye Başkan Adayı olarak atanan şahsın adaylaşmasında, İl ve İlçe yönetiminde olan hiçbir kademede ki arkadaşımızın ve İl Başkanı olarak şahsımın fikri alınmadı talihsizliği sonucu, temsil ettiğimiz makama karşı siyasi manada ‘saygı dışı’ bir hareket olduğu ayrıca parti içi teşkilatlar bütünlüğü esasına uymadığı gerçekliği ile istifa ettiğimizi beyan eder kamuoyunun taktirlerine sunarız.

Görevde olduğumuz süre zarfınca zedelenmeyen siyasi ve saygıyla devam eden kişisel boyuttaki ilişkimizden ötürü Sayın Ahmet Davutolu başta olmak üzere partimizin bütün kademelerindeki yol arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”

Kaynak:Volkan Güngör

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler