Geleneksel Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri başladı

Geleneksel Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri başladı

Geleneksel Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri’nin 6’ıncısı Ankara Kültür Merkezideki Başkent Millet Bahçesinde başladı.

Volkan KARABAĞ

Kars, Ardahan ve Iğdır’ın özelliklerinin güzelliklerinin ve yöresel ürünlerinin tanıtımının yapıldığı Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri düzenlenen açılış programı ile start aldı.

Merkezideki Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen programa Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAIFED) Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Karabük Valisi Fuat Gürel, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Mardin Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yenimahalle Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Kars Belediyesi eski Başkanı Naif Alibeyoğlu, Devlet Denetleme Kurulu üyesi Talip Uzun, İçişleri Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Aydın ile çok sayıda siyasi, bürokrat, davetliler ile vatandaşlar katıldı.

Aşıklar ve halk ozanlarının sahne aldığı programda Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici, Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Kars Milletvekilleri, 65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, birer konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Toptaş ve Destici’ye Hutuvet Sözleri tablosu hediye edildi.

Daha sonra protokol üyeleri tarafından kurdele kesimi yaparak, fuar alanındaki stantları gezdi.

Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri 27 Kasım tarihine kadar açık kalacak.

geleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-3.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-4.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-5-001.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-6-001.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-7-001.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-8.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-9.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-10.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-11.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-1-001.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-2-001.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-3-001.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-1.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-2.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-1-002.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-2-002.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-3-002.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-4-001.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-5-002.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-6-002.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-7-002.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-8-001.jpggeleneksel-kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-basladi-9-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler