Gençlik Haftasında 19 gence doğum günü sürprizi!

Gençlik Haftasında 19 gence doğum günü sürprizi!

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası münasebetiyle doğum günü olan 19 genç evlerinde ziyaret edilerek, doğum günü kutlandı.

KARS HAKİMİYET

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 20 yaş altı gençler için Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlendi. 20 yaş altı olan ve Gençlik Haftasında doğan 19 genç evlerinde ziyaret edilerek doğum günleri kutlandı.

Badminton dalında Kars il birinciliği bulunan ve bölge sporcularından Kuzey Alkan, doğum gününde öğretmenleri tarafından yapılan sürprizden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Ayrıca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında iki kutlamayı bir arada yaşıyorum. Şaşkınım. Hiç böyle bir sürpriz beklemiyordum.” dedi.

Evde kalma kısıtlaması bulunan Alkan, evde sürekli spor yaptığını, ders çalıştığını ve ailesiyle bol bol vakit geçirdiğini kaydederek, “Badminton branşında öğretmenlerimin verdiği derslere çalışıyorum. Öğretmenlerime doğum günümü hatırladıkları ve kutladıkları için çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ayhan Yüreğir ise açıklamasında önce dün Kağızman kırsalında icra edilen Kapan-8 harekatında bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi’ye Cenabı Allah’tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Ökkeş Durmaz ve Jandarma Uzman Çavuş Kenan Tecirli’ye acil şifalar diledi.

Gençlik Haftası münasebetiyle alandaki etkinliklerin Bakanlık talimatıyla iptal edildiğini anımsatan Yüreğir, “Tamamen arkadaşlarımız sosyal mesafe kuralına riayet ederek, bu hafta doğan 19 gencimizi evlerinde ziyaret ederek doğum günlerini kutluyoruz. Ayrıca site içerisinde çeşitli etkinliklerle haftamızı kutlamaya devam ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Doğum günü kutlamasının ardından Badminton Antrenörü Yağmur Toprak ve Kuzey Alkan evlerinin önünde kısa bir antrenman yaptı.

genclik-haftasinda-19-gence-dogum-gunu-surprizi!-(1).jpggenclik-haftasinda-19-gence-dogum-gunu-surprizi!-(2).jpggenclik-haftasinda-19-gence-dogum-gunu-surprizi!-(3).jpggenclik-haftasinda-19-gence-dogum-gunu-surprizi!-(4).jpggenclik-haftasinda-19-gence-dogum-gunu-surprizi!-(5).jpggenclik-haftasinda-19-gence-dogum-gunu-surprizi!-(6).jpggenclik-haftasinda-19-gence-dogum-gunu-surprizi!-(7).jpggenclik-haftasinda-19-gence-dogum-gunu-surprizi!-(8).jpggenclik-haftasinda-19-gence-dogum-gunu-surprizi!-(9).jpggenclik-haftasinda-19-gence-dogum-gunu-surprizi!-(10).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler