Gözaltına alınan Bilgen Ankara’ya gönderildi

Gözaltına alınan Bilgen Ankara’ya gönderildi

Sabah saatlerinde gözaltına alınan Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, Kars Harakani Havalimanından tarifeli uçakla ifadesi alınmak üzere Ankara’ya gönderildi.

Volkan KARABAĞ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Kobani olayları ile ilgili hakkında ev aranması ve gözaltı kararı bulunan Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’in evine sabah saatlerinde Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyon sonucu Bilgen’in evinde arama yapıldı. Polis ekipleri yaptığı aramada çok sayıda dijital materyal ve dokümanlara el koydu. Gözaltına alınan Bilgen sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye getirildikten sonra emniyete getirildi.

Emniyette bir süre bekletilen Bilgen geniş güvenlik önlemleri altında ifadesi alınmak üzere soruşturmanın başlatıldığı Ankara’ya tarifeli uçakla gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

gozaltina-alinan-bilgen-ankara’ya-gonderildi-(4).jpggozaltina-alinan-bilgen-ankara’ya-gonderildi-(5).jpggozaltina-alinan-bilgen-ankara’ya-gonderildi-(1).jpggozaltina-alinan-bilgen-ankara’ya-gonderildi-(2).jpggozaltina-alinan-bilgen-ankara’ya-gonderildi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler