Grand Ani yenilendi! Kars turizmine 5 yıldızlı hizmet!

Grand Ani yenilendi! Kars turizmine 5 yıldızlı hizmet!

Kars'ta yenilenen yüzüyle Kars turizmine 5 yıldız konforunda hizmet sunan Grand Ani Otel, kış sezonu için misafirlerini bekliyor.

Volkan KARABAĞ

Grand Ani Otel Genel Müdürü Çetin Dikenlitepe, kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ile bir araya geldi. Dikenlitepe, çalışmalar hakkında gazetecilere bilgiler vererek Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya, Kars Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen ve Kars Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Karahan ile protokol imzaladı. Protokole göre, şehrin haber yükünü taşıyan gazeteciler, otelin tüm imkanlarından indirimli faydalanacak.

Grand Ani Otel Genel Müdürü Çetin Dikenlitepe, gazeteciler ile bir protokol imzaladıklarını ve bu protokolün içinde de, otelin tüm imkanlarından bir ayrıcalık göstererek gerekli indirimler sağlanıp kullanıma sunacaklarını söyledi.

Dikenlitepe, “İstanbul merkezli grup şirketimizle oteller, restoranlar, sanayi tekstil ve birçok alanda yer almaktayız. Kars Türkiye’nin en önemli kış turizminin merkezlerinde yer alan bir ilimizdir. “Grand Ani Otel” olarak Kars ilimizi tüm dünyaya tanıtmak, Kars turizmine bir nebze de olsa katkıda bulunmak amaçlarımızın arasında yer almaktadır. “Grand Ani Otel” olarak yeni yönetimimizle Kars’ı tüm dünyaya tanıtmamızı, marka bilinirliğini arttırma ve dünyada tercih edilen şehirler arasında hak ettiğimiz yeri almak adına çok stratejik çalışmalara imza attık ve atmaya devam etmekteyiz. Yeni yönetim kadromuzla önemli bir sinerji yaratacağız. Kars’ın mevcut nüfusuna ek olarak binlerce kişiyi her yıl kış turizminde ağırlayan bir metropol statüsünde olduğu, bundan sonra da bizim katkılarımızla popülaritesini arttırarak gelişen Kars’ın 2023’de dünyanın şiddetle tavsiye edilen turizm destinasyonları arasında yer alacağını düşünmekteyiz” dedi.

“Kars şehrimize her sabah açık büfe ve yöresel kahvaltılarımızla spa, hamam, havuz bölümümüz, spor salonumuz, düğün ve toplantı salonumuzla 5 yıldızlı bir otel konseptinde bütün Kars halkımıza, yerli ve yabancı misafirlerimize hizmet vermekteyiz” diyen Dikenlitepe, şöyle devam etti: “Grand Ani Otel” olarak turizm işletme belgesi aynı zamanda marka tescil belgesine sahiptir. Bundan sonraki hedefimiz Kars bölgesine gelen üst düzey yerli ve yabancı misafirlerin de öncelikli tercihi konumundayız. Türkiye turizm sektöründe en önemli destinasyonlarından biridir. Ayrıca Türk ekonomisine en çok katkı turizmden gelir. Bizler “Grand Ani Otel” olarak diğer tüm otelleri birer rakip değil, paydaş olarak görüyoruz. Sonuçta herkes ülke turizmi için çalışıyor ve doğru hizmet veren otel, ülke turizmi için bir kazançtır. Fakat bazı noktalarda daha bilinçli olması ve hukuka uygun davranması gerekmektedir. Kars turizminin daha da gelişmesine yönelik, yönetimimizle yapacağımız çalışmalarla Kars ilimize daha çok katma değer sağlayacağız. “Grand Ani Otel” olarak medeniyetlerin buluştuğu turizm şehirlerinden 7 gün 24 saat yaşayan büyülü şehrimiz Kars’ı önümüzdeki süreçte çok iyi noktada göreceğimize inanarak, destek olup, yanımızda olan siz değerli basın mensuplarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.”

grand-ani-otel’den-karsli-gazetecilere-indirim!-(1).jpggrand-ani-otel’den-karsli-gazetecilere-indirim!-(2).jpggrand-ani-otel’den-karsli-gazetecilere-indirim!-(3).jpggrand-ani-otel’den-karsli-gazetecilere-indirim!-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler