Harbiler36, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu

Harbiler36, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu

Karsspor taraftar grubu Harbiler36, Ramazan ayı dolayısıyla tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuldu.

Ercüment DAŞDELEN

Harbiler36 taraftar grubu, Ramazan dolayısıyla tribün lideri Mahir Acay öncülüğünde 50 ihtiyaç sahibi aileye gıda desteğinde bulunarak, ihtiyaç sahibi ailelere desteklerinin devam edeceği belirtildi.
Harbiler36 tribün lideri Mahir Acay, yaptığı açıklamada, "Bu zorlu pandemi döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak adına erzak paketleri hazırladık. Allah yardımlarımızı kabul etsin. Yardımlarımız devam edecek. Harbiler36 taraftar grubu olarak 50 ihtiyaç sahibi aileye dağıtılmak üzere Ramazan erzak kolilerini teslim ettik. Büyük ve necip Türk milleti her türlü zorlukların üstesinden geldiği gibi, tüm dünyada yaşanan ve ülkemizi de derinden sarsan bu pandemi musibetiyle de baş edecektir. Tabi pandemi ile sağlık kuruluşlarımız baş ederken, zor şartlarda ve sıkıntılı olan vatandaşlarımızın da herkes yanında olmalıdır” dedi.
Kent merkezindeki ihtiyaç sahiplerini tespit eden Harbiler36 taraftar grubu, aileleri kaldığı evlerinde ziyaret ederek gıda kolilerini teslim etti ve Ramazanlarını kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler